1a femenina

REAL MADRID

Investiguen les expulsions del Madrid a Amsterdam

La UEFA demana informació per si cal sancionar les vermelles de Xabi Alonso i Ramos

José Mourinho va voler ser el més llest provocant dues expulsions per fer que Xabi Alonso i Sergio Ramos arribin nets de grogues als creuaments, però li pot sortir car. La UEFA va confirmar ahir l'obertura d'una investigació per mirar de no deixar sense càstig una vulneració clara de l'esperit esportiu.

Mourinho va fer teatre del bo. Ningú li pot qüestionar que va intentar no deixar cap detall que pogués delatar-lo. L'actuació va ser bona, però la trampa, massa evident. Xabi Alonso i Ramos van forçar la vermella després d'una sèrie de consignes que van passar per Chendo, el portuguès, Dudek, Casillas i els dos expulsats. Mou va reaccionar irat en veure la vermella, llançant una ampolla, conscient que les càmeres el seguien, i es va queixar de l'àrbitre a la premsa. No serà suficient. Queda clar que la versió de Casillas, admetent que havia rebut instruccions per a Ramos i dient «tot ha sortit bé» era diferent a la que va expressar després de passar pel vestidor i rebre les consignes del tècnic del que s'havia de dir. El reglament els empara, però la UEFA ha obert una investigació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)