Més futbol

1a CATALANA

La Devesa es trasllada a Rubí

Gran victòria de la Rapitenca, aquest cop fora de casa, que la situa a dos punts de l'ascens

RUBÍ

1

RAPITENCA

3

RUBÍ:

Suriñach, Serrano (Cantó, 16'), Pol, Bayo, Àlex, Germán, Toni (Pedro, 63'), Fernando, Medina, Galisteo (Fermo) i Montoro.

RAPITENCA:

Roberto, Cano, Joab, Mario, Pere (Ian, 73'), Cuqui, Teixidó, Edgar, Parra, Hugo (Felipe, 79') i Callarissa (Jorge, 62).

GOLS:

0-1 (28') Callarissa. 0-2 (59') Parra. 0-3 (73') Teixidó. 1-3 (85') Pedro.

ÀRBITRE:

Rubio Ponsatí.
T.G.:
Als locals Suriñach, Bayo i Pedro i als visitants Pere i Parra.
T.V.:
Cap.

La Rapitenca va cuinar la mateixa recepta que fa últimament a casa i va oferir als aficionats ebrencs a Rubí un menú de futbol brillant. La victòria hauria pogut ser d'escàndol si no hagués estat per les intervencions del porter local. El potencial ofensiu dels de Santi Palanca es demostra jornada rere jornada i els ebrencs surten a una mitjana de tres gols en els darrers partits. Uns números que els col·loquen a només dos punts dels llocs d'ascens.

En el partit d'ahir, la igualtat només va existir durant 15 minuts. Quan la Rapitenca va activar la maquinària, els gols van començar a caure. Un driblatge de Callarissa al porter visitant va ser el primer. En la segona part, el Rubí va intentar treure les urpes, però només va esgarrapar. Parra va fer el segon en culminar una centrada d'Hugo i Teixidó va arrodonir la festa. Els locals van fer el gol de l'honor cinc minuts abans del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)