Girona

L'Igualada venç al Sants en un partit ensopit

L'Igualada allarga la bona ratxa amb un triomf davant el Sants en un partit poc vistós

L'Igualada es va imposar al Sants en un partit ensopit i amb poques ocasions de gol. El conjunt de l'Anoia, que ja suma quatre jornades consecutives sense perdre –amb tres victòries–, va ser millor que el Sants, sobretot en la segona part. Els locals també arribaven en un bon moment després d'encadenar sis jornades puntuant. Tot i així, cap dels dos conjunts no va oferir un gran espectacle.

Després de la represa, en el minut 55, Pedro va inaugurar el marcador en transformar un penal comès sobre Isma. Amb el marcador en contra, el Sants va buscar l'empat, però sense crear gaire perill a la porteria de Jaume Albert. L'Igualada no va saber aprofitar la superioritat numèrica, gràcies a les tres expulsions del Sants.

Els igualadins van sentenciar en el minut 83, quan Mili va aprofitar un contraatac molt ben executat pels visitants per batre el porter Carulla.

SANTS
0
IGUALADA
2
SANTS:
Carulla, Oscar, Escabrós, Manu, Vergès, Xavi Pascual (Peque, 89'), Hamsa (Forzinetti, 76'), Edu Soler, Canu (Rangel, 89'), Marcos Gonzalez i Acosta.
IGUALADA:
Jaume Albert, Baraldes, Jesús (Palet, 69'), Pedro, Gumà (Mili, 76'), Epitié, Isma, Merino, Edu, Enric (Pelfort, 59') i Barnada.
GOLS:
0-1 (56') Pedro, de penal. 0-2 (83') Mili.
ÀRBITRE:
Congost Larrosa.
T.G.:
Als locals, Vergés, Pascual, Edu Soler, Peque i al tècnic Pep Marguí; i als visitants, Isma, Merino i Enric.
T.V.:
Als locals, Oscar (66'), per doble amonestació, Manu (55') i Escabrós (89'), ambdós per vermella directa.
PÚBLIC:
Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)