1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

Cinc conjunts catalans disputaran la segona fase de la superlliga, amb objectius divergents

L'Espanyol, el Barça i el Sant Gabriel formen part del grup A, el que decidirà el campió

Òscar Aja
TÈCNIC DE L'ESPANYOL
«L'objectiu és guanyar títols, sobretot la lliga, i no aconseguir-ho seria una decepció»
Xavi Llorens
TÈCNIC DEL BARÇA
«No estic satisfet amb el rendiment de l'equip, i la segona fase encara serà més dura»
Manel Ara
COORDINADOR S. GABRIEL
«Som un equip debutant en la categoria, i hem passat a la segona fase. El secret ha estat l'esforç i el sacrifici de totes les jugadores»

Cinc de cinc classificats per a la segona fase. Aquest ha estat el brillant balanç dels equips catalans de la superlliga femenina, que ja saben quin camí hauran de seguir a partir del 6 de gener per tal d'assolir els seus objectius. Els tres barcelonins, l'Espanyol, el Barça i el Sant Gabriel, formen part del grup A, el que decidirà el títol, tot i que només el conjunt blanc-i-blau, que iniciarà la fase al camp del Sant Gabriel, parla obertament de vèncer el campionat. «Estic content amb el rendiment de l'equip, que ha progressat partit a partit fins a acabar en un moment de forma fantàstic», afirma Òscar Aja, tècnic de l'Espanyol. «L'objectiu és guanyar títols, sobretot la lliga, i no aconseguir-ho seria una decepció», afegeix un Aja que l'any passat va veure com el Rayo Vallecano assolia el títol, tot i signar una millor posició en la taula durant la segona fase.

Un esglaó per sota es troba el Barça, que es marca l'objectiu de millorar els resultats del curs passat, sobretot en la copa de la Reina, en què van caure a les semifinals. «Ens faria molta il·lusió poder jugar la final de la copa, però primer hem de millorar», afirma un Xavi Llorens, entrenador del Barça, que no està gaire content: «No estic satisfet. La primera volta va ser bona pel que fa als resultats, però dolenta pel joc. La segona va ser dolenta en tots els sentits.» El Barça visitarà l'Atlético de Madrid en la primera jornada.

Un cas totalment contrari al Barça pel que fa al grau de satisfacció és el del Sant Gabriel, on estan pletòrics després de colar-se entre els vuit millors de l'Estat en el curs del seu debut. «Estem molt contents, però continuarem lluitant per acabar al més amunt possible. El secret ha estat l'esforç i el sacrifici de totes les jugadores», recorda Manel Ara, coordinador del Sant Gabriel femení.

L'Estartit i el Nàstic lluitaran per no baixar i per la copa.

Els altres dos equips catalans, ja descartats pel títol, buscaran ara la permanència en dos grups diferents en què, a més, els tres primers es classificaran per als vuitens de la copa, un objectiu al qual aspira l'Estartit. El Nàstic, que aquest curs ha aconseguit el seu primer triomf, només es planteja oferir una bona imatge i intentar donar alguna sorpresa. L'Estartit rebrà el dia de Reis el Collerenc, mentre que el Nàstic jugarà a casa contra el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)