1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'Estartit ja no pot badar més

L'Estartit obre avui la segona fase, en què els tres últims tindran el descens com a càstig

Estranya com poques altres competicions, la superlliga femenina enceta avui una segona fase en què, tot i que s'acabarà molt aviat (el 17 d'abril), s'han programat dues jornades en quatre dies per començar. L'Euromat l'Estartit, com en la primera fase, té el primer partit a casa contra el Collera (avui a dos quarts de dotze). Tot i que l'equip baix-empordanès va guanyar en aquell debut (2-1), la primera fase va ser pèssima, amb deu derrotes en catorze partits. «Ara ja no hi ha marge d'error», reconeix el tècnic Rafa Gil. Dels set equips que competeixen en la segona fase, els tres últims baixaran a primera estatal, cosa que l'Estartit vol evitar de totes totes.

«El repte és assolible però complicat. S'han de fer les coses bé i treballar a consciència», exposa el tècnic. El club està pendent d'enllestir la incorporació de dues jugadores senegaleses. De moment, Gil podrà disposar avui d'un dels fitxatges, Patri, però no encara de la mexicana Marilyn Díaz, que dimarts va fer el primer entrenament amb l'equip i està pendent de la tramitació de la fitxa. Tampoc no podran jugar Maribel, Sara Serna ni Aida, lesionades.

LA SEGONA FASE DE L'ESTARTIT

L'Estartit-Collera
avui Valladolid-l'Est.
diumenge L'Est.-Sevilla
16/1 Las Palmas-l'Est.
23/1 descans
30/1 L'Est.-Lagunak
6/2 Llevant-l'Est.
13/02 Collera-l'Est.
27/2 L'Est.-Valladolid
6/3 Sevilla-l'Est.
13/3 L'Est.-Las Palmas
20/03 descans
27/03 Lagunak-l'Est.
10/4 L'Est.-Llevant
17/4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)