Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

El final de la gran ratxa de la Rapitenca

La derrota de diumenge al camp de l'Olot va posar fi a una dinàmica de cinc jornades sense perdre de la Rapitenca, que havia sumat tretze dels darrers quinze punts en joc, i que l'havia catapultat fins a les posicions d'ascens a tercera divisió. Una ratxa en què el conjunt de Santi Palanca, a més, havia ofert espectacle partit rere partit, amb un total de setze gols i només tres en contra i amb dues exhibicions incloses, contra el Peralada (4-0) i el Gramenet B.

Del segon lloc al quart.

Els blaus visitaven el conjunt de la Garrotxa, segon classificat, amb l'objectiu de treure-li aquesta plaça, però van veure com amb la derrota, combinada amb el triomf del Tàrrega, queien a la quarta plaça. Diumenge vinent, però, en l'última jornada de la primera volta, el conjunt rapitenc tindrà l'oportunitat de recuperar les posicions de privilegi, ja que rep precisament el Tàrrega, l'actual tercer classificat, que compta amb dos punts més.

LA RATXA

J13
Rapitenca-Peralada 4-0
J14
Montcada-Rapitenca 2-2
J15
Rapitenca-Santfel. 3-0
J16
Rubí-Rapitenca 1-3
J17
Rapitenca-Grama B 4-0
J18
Olot-Rapitenca 3-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)