1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

Una dosi d'optimisme per a l'Estartit

Els dos triomfs han injectat calma a l'Estartit, conscient, però, que encara hi ha camí per fer

Les dues victòries amb què ha arrencat en la segona fase de la superlliga –al Collera (4-1) i a Valladolid (0-4)– han omplert de confiança i tranquil·litat l'Euromat l'Estartit. L'equip és líder i comença a oblidar la preocupant primera fase. «També vam començar la lliga amb victòria, però la derrota a Tarragona en la segona jornada ens va fer molt mal. Ara, en canvi, hi ha confiança», diu el president, Carles Nugué. El camí, però, encara no és del tot planer. Hi ha tres descensos i, dels dos equips que no tenen cap punt, un és el Llevant, que tot indica que s'espavilarà. I el Sevilla (rival de diumenge), el Lagunak i Las Palmas ja tenen tres punts. «Guanyant els de casa, gairebé ho tindríem fet», apunta Nugué.

L'Estartit està pendent del vistiplau de la federació mexicana per alinear Marilyn Díaz. L'altra mexicana, Maribel, hauria de poder tornar a l'equip diumenge. D'altra banda, la portera Esther Sullastres ha participat aquesta setmana en una concentració d'entrenaments amb la selecció estatal sub-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)