1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

SEGONA FASE (GRUP C)

Benvinguda la nova dinàmica

Després dels primers sis punts de sis, l'Estartit rep el Sevilla, l'únic botxí de la segona fase del curs passat

«Ha canviat la dinàmica i l'aturada de les festes de Nadal ens han anat bé.» Són paraules del tècnic de l'Euromat Estartit, Rafa Gil. L'equip blanc-i-vermell és líder del grup C de la segona fase. Amb sis punts de sis, l'Euromat rep avui al migdia (2/4 d'1) el Sevilla, un dels rivals per acabar entre els quatre primers i evitar el descens. El Sevilla va ser l'únic botxí de l'Estartit en la segona fase del curs passat –3-1 a Andalusia.

Després d'una nefasta primera fase (2 victòries en 14 partits i 8 punts de 42), les baix-empordaneses han invertit la dinàmica i han guanyat el Collera (4-1) i el Valladolid (0-1). L'Euromat és líder amb sis punts, tres més que el Sevilla, el Lagunak, el Las Palmas i el Collera. Avui podria debutar la mexicana Marilyn Díaz i la seva compatriota Maribel Domínguez, absent en les dues primers victòries, podria reaparèixer. Domínguez és la màxima golejadora de l'Euromat.

Dues baixes.

Gil té les baixes per lesió de Sara Serna, operada al genoll el mes passat, i Aida. El tècnic de l'Euromat Estartit ha destacat la força ofensiva del Sevilla, que va guanyar contra Las Palmas (3-1) en l'anterior jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)