Nàstic

La reacció del Nàstic ha de continuar avui a Albacete

El Nàstic visita l'Albacete amb l'objectiu de confirmar la seva millora

Oliva té el dubte de Rubén Navarro però gairebé no farà canvis

Bergantiños i Borja Viguera entren en la llista però no jugaran d'inici

El Nàstic té l'oportunitat avui al camp de l'Albacete d'encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada que servirien per confirmar que el camí que es va iniciar amb el triomf dissabte passat a casa contra el Valladolid és l'adequat per començar la remuntada cap als llocs de salvació, ara a 5 punts. Els grana visiten un rival que, com va assegurar ahir Mairata, «ha de ser l'exemple a seguir». I és que el conjunt manxec, que fa unes setmanes estava instal·lat en la zona de descens, acumula tres victòries consecutives i sis jornades sense perdre i ja veu la situació des d'una posició molt més tranquil·la. La millora sobretot de la seva defensa –el porter Keylor Navas continua a gran nivell– és el que ha permès enlairar-se els d'Antonio Calderón, ja que no han rebut cap gol en aquests tres darrers partits.

Tot i que aquesta setmana s'ha parlat més dels fitxatges que han arribat, dels que poden arribar i dels jugadors que marxen o encara ho han de fer, l'equip és conscient que si vol sortir de la delicada situació ha de començar a puntuar de tres en tres i per això, d'entrada no es conformarà amb l'empat. Joan Carles Oliva no tocarà el que funciona i per això, com va explicar ahir, apostarà per un onze inicial molt semblant al que es va enfrontar al Valladolid. Xisco Campos, que torna a estar disponible un cop complert el partit de sanció que li va impedir actuar la setmana passada, podria ser l'única novetat substituint David Medina al lateral dret. La resta, si el procés febril i l'amigdalitis que estan afectant aquests dies Rubén Navarro li permeten jugar –ahir no es va poder entrenar–, seran els mateixos que fa set dies. Preveient una possible baixa del davanter de Sallent –Oliva, però, confia a tenir-lo recuperat–, el tècnic s'ha endut 19 homes a Albacete, inclosos els dos reforços que han arribat aquesta mateixa setmana cedits per la Real Sociedad i pel Granada, Borja Viguera i Bergantiños, que s'asseuran d'inici a la banqueta. El que no ho farà és Gerardo, que tot i que dijous ja es va entrenar al mateix ritme que els seus companys –feia gairebé un mes que estava lesionat–, no va entrar finalment en la convocatòria. Tampoc ho van fer per lesió Rodri, Abraham ni Álex Ortiz, a banda de Ruz i Delporte. Per decisió tècnica es van quedar fora de la llista Juan Domínguez i Vicente, dos dels jugadors que tenen més números per abandonar la disciplina del conjunt tarragoní en cas que, com es preveu, arribin un o fins i tot dos fitxatges més. La principal baixa de l'Albacete, on podria debutar l'exdefensa del Nàstic Walid Cherfa, és la de Tato, un dels referents en la seva línia d'atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció