Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «No només importa el triomf, sinó com l'hem aconseguit»

«Era com si l'equip estigués jugant a casa, dominant i controlant el joc»
«No és fàcil estar en una situació complicada i anar a fora amb l'únic objectiu de vèncer»

El tècnic del Nàstic, Joan Carles Oliva, es va mostrar molt satisfet en acabar el partit, i no només pel triomf, sinó pels mèrits que va fer l'equip per aconseguir-lo. «El valor d'aquest partit no són només els tres punts sinó la forma com els hem aconseguit ja que ens reafirma en moltes de les coses que estem treballant», va assegurar el tècnic grana, que també hi va afegir que va ser un matx de sensacions estranyes: «Era com si l'equip estigués jugant a casa, dominant i controlant el joc; mereixíem guanyar però no ho estàvem fent i en algun moment ens podien haver marcat al contraatac i per això he patit més del compte.» Oliva també va destacar la mentalitat de l'equip, «ja que no és fàcil estar en una situació complicada i anar a fora amb l'únic objectiu de guanyar».

Fent una anàlisi més detallada del partit, Oliva va afirmar que «la segona part va tenir moments molt bons i la primera més difícils, ja que ells van buscar la passada vertical i per això era molt important mantenir els dos pivots al mig del camp».

Elogis per a Borja i Rubén Navarro.

L'entrenador del Nàstic també es va referir sobretot al debut de Borja Viguera: «Des que ha arribat ho està fent tot bé; té molt de criteri, ve de primera divisió i vol explotar.» Pel que fa a Rubén Navarro, Oliva també va destacar el seu paper: «No trobarem un jugador de les seves característiques i li hem de donar confiança. Jo el conec de l'etapa a l'Alavés, té qualitat i el gol li va anar bé; ha treballat molt i si li he dit que executés les jugades a pilota aturada és perquè és el que millor les colpeja.» Pel que fa a la possible arribada d'un altre davanter que reforci la plantilla, Joan Carles Oliva creu que aquesta pot ser la setmana definitiva. Respecte a Braulio, del Saragossa, el tècnic va dir que «no té el perfil que està buscant el club» ja que volen «jugadors que siguin polivalents i que puguin jugar en banda».


un estil definit


la mentalitat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció