1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

Un pas més cap a la permanència

Contra el Sevilla, un dels equips més forts del grup, l'Euromat Estartit va continuar sumant i fent coixí cap a l'objectiu final, que és la permanència. Hauria pogut obtenir els tres punts perquè va fer una segona part notable, però en la primera, força fluixa, va veure les orelles al llop.

Les baixempordaneses no van començar prou endollades i el Sevilla va manar en el primer acte. Per complicar-ho encara més, les andaluses van marcar el 0-1 en una acció en què Jeni va posar el cap aprofitant la falta d'entesa entre la portera i la central locals. Més ben situat, l'equip visitant va saber lligar de mans i peus l'Estartit, que va perdre sovint la pilota i li va costar generar perill.

La central mexicana Marilín Díaz va debutar en la segona meitat, que va coincidir amb una millora significativa de les locals. Rafa Gil va avançar Gio i l'Estartit va començar a crear joc i ocasions. L'inici va ser un no parar, amb oportunitats de Gore (47'), Steffi (48'), Servià (49') i, la més clara, un xut a la creueta de Gore (54'). El Sevilla, que gairebé no va creuar el mig del camp, va tenir autèntics problemes i va encaixar l'1-1 en una jugada embolicada a l'àrea i resolta per Mery. Encara més impetuoses, les estartidenques haurien pogut fer el 2-1 –un cop de cap de Mery (81'), una acció polèmica (86') i un un contra un de Maribel (91')–, però en l'última acció Trini va creuar massa un un contra un davant Esther que hauria pogut ser un cop baix molt dolorós.


L'Euromat Estartit queda a mitges després d'una bona segona part en què neutralitza el 0-1

EUROMAT ESTARTIT
1
SEVILLA
1
EUROMAT ESTARTIT:
Esther, Maria, Reche, Vane, Mery (Tània, 85'), Steffi, Maribel, Gio, Anna Servià, Gore i Anna Cayuela (Marilín Díaz, 45').
SEVILLA:
Lola, Lorena, Patri, Trini, Suárez, Nana, Sosa, Beita (Amparito, 69'), Espe (Martín, 89'), Virgi (Maite, 64') i Jeni.
GOLS:
0-1 (19') Jeni. 1-1 (74') Mery.
ÀRBITRE:
García Rosel.
T.G.:
A la local Maribel i a la visitant Beita.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)