Nàstic

Tuni, el tercer reforç grana

El Nàstic obté la cessió fins al juny del mitja punta esquerrà del Mallorca

Ha jugat 106 partits a primera, però aquest curs no ha disputat cap minut

Confia en la salvació de l'equip grana i jugar i oblidar la lesió del març

Tuni
JUGADOR DEL NÀSTIC
«He escollit el Nàstic ja que hi tinc amics i m'hi sentiré a gust i amb suport. La meva família i jo hi estarem bé. A més, el Nàstic ha mostrat molt interès en mi»
«He seguit el Nàstic i crec que se salvarà»
«El que vull és jugar, i més després de la lesió. De moment estic cedit fins al juny i després quedaré lliure. Ja veurem què faré»
«És un repte important i que em fa il·lusió, perquè fa temps que no jugo»
«Després de la lesió ho vaig passar malament; m'hauria agradat tenir oportunitats i marxar d'una manera millor del Mallorca»
76
PARTITS
ha jugat Tuni a segona A, cedit, al Salamanca i a l'Hèrcules.

El Nàstic ja té el tercer reforç del mercat d'hivern. Després d'obtenir les cessions del mitja punta Borja Viguera (Real Sociedad) i del mig centre Álex Bergantiños (Deportivo), l'entitat grana tancarà avui la incorporació del mitja punta esquerrà Antoni Lluís Adrover, conegut futbolísticament com a Tuni, que també arriba cedit fins al juny, quan acaba contracte amb el Mallorca. L'equip balear no comptava amb Tuni, que el març de l'any passat es va fer una greu lesió de lligaments en un genoll i fins a l'octubre no va rebre l'alta mèdica. Tot i això, el tècnic Michael Laudrup no l'ha fet jugar cap minut aquesta temporada. A Tuni li hauria agradat no moure's més del Mallorca –hi ha jugat 106 partits a primera en set temporades–, però en veure que Laudrup no hi comptava ha hagut de buscar una sortida, perquè vol minuts per oblidar la lesió. Tuni arriba avui a Tarragona, on passarà la revisió mèdica i acabarà de formalitzar l'operació.

Sis excompanys al Nàstic.

Tuni tenia més ofertes de segona A –el Girona el va descartar per car– i alguna de la primera divisió grega, però el fet de conèixer diversos futbolistes del Nàstic l'ha fet decidir a acceptar l'oferta tarragonina. Tuni va coincidir amb Morán, Rubén Navarro, Sergio Díaz, Rodri i Gerardo la temporada 2008/09 a l'Hèrcules, i amb Xisco Campos en el filial del Mallorca. Ahir, el president grana, José María Fernández, va assegurar, tot i que no en va desvetllar la quantitat, que el Nàstic pagarà menys de la meitat de la fitxa de Tuni, que és d'uns 400.000 euros per temporada.

Tuni, nascut fa 28 anys a Sóller, va passar bona part de la seva etapa formativa en el futbol de base del Mallorca. Amb només 20 anys li va arribar l'oportunitat de debutar amb el primer equip a primera, contra el Madrid. Curiosament, l'última convocatòria de Tuni amb el Mallorca va ser diumenge passat al camp del Madrid. Després d'una fructífera cessió la temporada 2003/04 al Salamanca, a segona A (39 partits i 4 gols), va tornar al Mallorca i durant quatre campanyes va acumular molts partits a primera divisió. L'estiu del 2008 va marxar cedit a l'Hèrcules, a segona A, amb el qual va fer una gran campanya –era titular indiscutible en un equip de molta qualitat– i es va quedar a les portes de l'ascens. Va tornar al Mallorca i, pocs mesos després, es va fer la greu lesió que li va tallar la progressió i que l'ha marcat últimament.

LA FITXA

Antoni Lluís Adrover Colom, «Tuni»
Lloc i data de naixement:
Sóller (Mallorca), 14/6/1982
Demarcacions:
Interior o extrem esquerre i mitja punta TEMPORADA EQUIP PARTITS (GOLS) 2001/02 Mallorca B (2a B) 15 (2) 2002/03 Mallorca (1a) 5 (1) 2003/04 Salamanca (2a A) 39 (4) 2004/05 Mallorca (1a) 31 (1) 2005/06 Mallorca (1a) 34 (0) 2006/07 Mallorca (1a) 11 (0) 2007/08 Mallorca (1a) 16 (1) 2008/09 Hèrcules (2a A) 37 (2) 2009/10 Mallorca (1a) 9 (1) 2010/11 Mallorca (1a) 0 (0)

El Nàstic ha de donar una baixa

J.J.

Per inscriure Tuni, el Nàstic ha de donar una baixa, ja que tindria 26 fitxes, una més de les permeses. Ja fa dies que l'entitat grana treballa en possibles sortides conscient que per fitxar ha de deixar marxar futbolistes. El Nàstic preveu les cessions de Vicente i Eloy Gila, tot i que també podrien deixar el Nàstic Juan Domínguez –el Real Unión té interès en recuperar-lo–, Abraham i Walter. El Nàstic, però, encara podria fer alguna incorporació més, la qual cosa obligaria a donar més baixes. El mitja punta Felipe (Granada) i el davanter Agirretxe (Real Sociedad) continuen en la llista de jugadors desitjats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció