Nàstic

Álex Cruz entra en l'operació del Nàstic per fitxar Felipe Sanchón

Álex Cruz, titular habitual en els últims partits, va caure sorprenentment de la convocatòria per al partit d'ahir contra Las Palmas. Les raons cal buscar-les en les negociacions pel fitxatge del mitja punta del Granada Felipe Sanchón, desig de Joan Carles per reforçar la segona línia. El club andalús està interessat a obtenir els serveis d'Álex Cruz com a moneda de canvi amb el jugador català. En principi, seria un intercanvi de cessions, tot i que no es descarta que el Nàstic es vengui l'extrem dret canari. Tot fa pensar, però, que aquesta negociació, com moltes d'altres, no es resoldrà fins poques hores abans del tancament del mercat d'hivern, demà a la nit. L'altre front que té obert el Nàstic és la contractació d'un davanter centre, tot i que no és una operació fàcil, ja que en el mercat no hi ha gaires futbolistes que garanteixin gols. Després que s'escapés Agirretxe (Real Sociedad), Asen és un dels que interessa, tot i que té altres pretendents.

Abraham, cessió oficial.

El Nàstic va fer oficial ahir la cessió d'Abraham fins a final de temporada a la Ponferradina, de manera que ara hi ha una fitxa lliure. Vicente i Walter també podrien deixar el club grana abans de demà, tot i que, si Álex Cruz marxa, un dels dos es podria quedar.


El Granada vol el canari, que ahir no va anar convocat, com a moneda de canvi amb el català

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció