Nàstic

Els 0-0 del Nàstic, un «déja-vù» per fer-s'ho mirar

El Nàstic ha tornat a desaprofitar dos partits seguits a casa sumant només dos punts

Al novembre, ja va fer el mateix contra l'Elx i l'Osca, empatant també els dos duels a zero

El Nàstic ja fa temps que no sap aprofitar les oportunitats que a vegades li presenta el calendari, especialment quan li toca afrontar dues jornades consecutives a casa. Després d'encadenar dues victòries contra el Valladolid (1-0) i al camp de l'Albacete (0-1), els grana havien de confirmar al Nou Estadi, contra dos rivals directes en la lluita per la salvació, el Ponferradina i Las Palmas, que estaven capacitats per començar a fugir dels llocs de descens. En aquestes cites clau, però, els grana han tornat a fallar, ja que només han estat capaços de sumar dos empats. I a més, sense marcar cap gol, evidenciant un cop més que la falta d'eficàcia al davant és la gran llosa d'aquesta temporada.

El més greu és que l'última vegada que el Nàstic va afrontar una situació gairebé idèntica, ja que després de vèncer a Tenerife 0-2 va rebre consecutivament l'Elx i l'Osca –un altre rival directe–, va fer exactament el mateix. És a dir, que no va passar de l'empat contra cap d'aquests dos conjunts, i tampoc va marcar cap gol en aquells 180 minuts davant l'afició del Nou Estadi. Per més coincidències, ara fa dos mesos, l'Osca va acabar jugant amb deu homes i ni així el conjunt grana va marcar. El mateix va passar en el primer d'aquests dos últims duels a casa contra el Ponferradina.

Setè partit a casa a zero.

A banda d'aquestes dues vegades que el Nàstic ha encadenat dos empats a zero seguits a casa, els grana s'han quedat sense marcar en tres partits més al Nou Estadi: en la quarta jornada contra el Rayo (0-1), en la sisena contra el Xerez (0-2) i en la dissetena contra el Recre (0-0). És a dir, que en cinc dels últims set partits que el conjunt grana ha jugat al Nou Estadi, el resultat ha estat un 0-0. I així, sense gols, no és d'estranyar que la gent no s'acabi d'enganxar mai a l'equip i les grades del Nou Estadi estiguin sempre més buides que plenes.

LES DADES

Nàstic-Elx
0-0
i Nàstic-Osca
0-0
Així hi va arribar:
18è. Osca (10 punts), 19è. Nàstic (9 punts)
Així va quedar:
18è. Ponferrafina (12 punts) 19è. Nàstic (11 punts)
Nàstic-Ponf.
0-0 i
Nàstic-L.P.
0-0
Així hi va arribar:
18è. Las Palmas (22 punts) 19è. Alcorcón (21 punts) 20è. Nàstic (19 punts)
Així ha quedat:
18è. Recre (23 punts) 19è. Albacete (23 punts) 20è. Nàstic (21 punts)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció