Nàstic

El Granada cedeix Felipe Sanchón al Nàstic a canvi del traspàs d'Álex Cruz

Els grana cobraran «una quantitat important» si el club andalús ven el canari

Finalment no arriba cap punta, i Vicente i Walter es queden a Tarragona

El Nàstic va tancar ahir al vespre l'operació que li ha servit per aconseguir els serveis del jugador del Granada Felipe Sanchón, però amb la qual ha perdut Álex Cruz, traspassat al club andalús. El Nàstic no ha cobrat de moment res pel traspàs d'Álex Cruz –ha signat fins al 2014–, però a canvi obté la cessió fins al 30 de juny de Felipe –la diferència entre els dos sous va a càrrec del Granada– i manté part dels drets del canari en cas d'un futur traspàs, és a dir, «una quantitat fixa important, a més d'un percentatge del total de l'operació», segons el club grana. El Nàstic, per tant, tanca el mercat d'hivern amb quatre altes –Felipe, Viguera, Bergantiños i Tuni–, amb les quals ha reforçat la segona línia d'atac i, finalment, no ha incorporat cap davanter.

El Nàstic valora de Felipe Sanchón la verticalitat i la polivalència en posicions atacants –pot jugar a les dues bandes, a la mitja punta i al davant– i el fet que Joan Carles Oliva el coneix perfectament. Felipe era una petició d'Oliva, que el va entrenar la temporada 2006/07 a l'Hospitalet i se'l va endur el curs següent a l'Aris grec. En la segona temporada a Grècia, i ja sense Oliva, Felipe va tenir poc protagonisme i al gener va fitxar pel Girona. En el debut a segona A, Felipe va rendir a un bon nivell i se'n va anar al Granada. Amb l'equip andalús va assolir l'ascens, i aquesta temporada, en la nova categoria, el tècnic, Fabri, hi ha comptat poc i només ha participat en cinc partits, mai com a titular (75 minuts en total), amb un gol.

Álex Cruz, que va arribar a Tarragona provinent del Vecindario, tanca una etapa d'una temporada i mitja al Nàstic en la qual ha disputat 44 partits (25 la temporada passada i 19 aquesta) i ha marcat tres gols, tots els curs passat. La campanya passada, el paper d'Álex Cruz, de 20 anys, va ser el de revulsiu, ja que en la majoria de partits que va disputar va sortir en la segona meitat. El canari va ser una de les revelacions del curs i aquesta temporada s'ha consolidat com a titular, ja que ha sortit de bon començament en 17 partits.

LA FITXA

Felipe Sanchón
Lloc i data de naixement:
Barcelona, 8 d'abril de 1982.
Demarcacions:
mitja punta, extrem esquerre i davanter. TEMPORADA EQUIP GOLS 2003/04 Barça B (2a B) 22 (1) 2004/05 Figueres (2a B) 14 (0) 2005/06 Girona (3a) 35 (21) 2006/07 L'Hospitalet (2a B) 37 (20) 2007/08 Aris de Salònica (1a) 26 (3) 2008/09 Aris de Salònica (1a) 4 (0) 2008/09 Girona (2a A) 17 (6) 2009/10 Granada (2a B) 35 (4) 2010/11 Granada (2a A) 5 (1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció