Nàstic

Felipe Sanchón accepta el repte del Nàstic sense pensar en la pressió ni a comparar-se amb ningú

Espera repetir el rendiment de l'anterior experiència de canvi d'aires al gener, a Girona

Felipe Sanchón
MITJA PUNTA DEL NÀSTIC
«Jo ja volia venir aquí abans que sortís el tema d'Álex Cruz. No hi entro, però no vinc a comparar-me amb ningú ni a substituir ningú. No sé si tinc pressió, vinc a treballar per assolir l'objectiu de la salvació»
«És el club idoni, seriós i gran, conec el tècnic, torno a Catalunya... Tot són peces que fan encaixar el puzle»
Josep Maria Nogués
DIR. ESPORTIU DEL NÀSTIC
«Té qualitat, experiència i polivalència. Ve implicat i amb ganes de reivindicar-se. Amb el seu tarannà deixarà clar el perquè d'aquesta aposta que hem fet per ell»

El Nàstic ha fet una aposta ferma per Felipe Sanchón. Per complir una de les prioritats de Joan Carles Oliva, que va tenir el barceloní a les seves ordres a l'Hospitalet i a l'Aris de Salònica, el club grana ha hagut de traspassar un dels jugadors més valorats de la plantilla, Álex Cruz, al Granada. Felipe, però, accepta el repte i prefereix no pensar en la pressió que pugui tenir per substituir l'extrem canari. El jugador cedit pel Granada no es vol comparar amb ningú i es vol centrar a aportar tot el que pugui per ajudar l'equip grana en la lluita per la permanència. Felipe recorda que des del moment en què va sorgir l'interès del Nàstic, la seva voluntat va ser vestir la samarreta grana. A Granada, Felipe només ha participat en cinc partits, mai com a titular, i ha marcat un gol, i espera que amb Oliva tingui la continuïtat que li ha faltat amb Fabri. El mitja punta, que diu que es pot adaptar a qualsevol posició de la segona línia atacant i a la davantera, està convençut que el Nàstic se salvarà, i espera aportar el mateix que va donar al Girona fa dos anys, en la seva anterior experiència de canvi d'aires en el mercat d'hivern. Va aterrar a Montilivi provinent de Grècia i, en mitja temporada, va disputar 17 partits i va marcar 6 gols.

Felipe arriba cedit al Nàstic, i Josep Maria Nogués va recordar que, pel pressupost del club grana, tenir el barceloní en propietat «seria un somni», però no va descartar que, si el Nàstic es manté a segona divisió A, es pugui parlar amb el jugador sobre la seva continuïtat més enllà del proper 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció