1a femenina

Vero dóna el lideratge a l'Espanyol

L'Espanyol va donar un cop d'efecte a la classificació quan només queda una jornada per disputar-se, col·locant-se líder en solitari després de guanyar el Barça a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i aprofitant que el seu rival directe, l'Athletic, va perdre al camp del Rayo Vallecano (4-2).

Vero va ser l'heroïna de les blanc-i-blaves amb un gol quan només quedaven cinc minuts de partit després d'una jugada de Willy. Fins llavors, el partit havia estat molt igualat encara que el Barça va marcar en la primera arribada a la porteria rival (1') gràcies a una errada defensiva visitant. L'Espanyol es va bolcar a buscar l'empat immediatament i, després de diverses ocasions. Vero Boquete va avisar amb un xut al pal i la mateixa davantera va aconseguir empatar de penal minuts després (1-1, 41'). A la segona part, tots dos equips van ser molt més prudents a l'hora d'atacar i van guardar cert ordre defensiu fins al gol de l'Espanyol (1-2, 85'), també de Vero Boquete, que li donen tres punts vitals per al lideratge.

BARÇA
1
ESPANYOL
2
BARÇA:
Rafo, Unzue, Melisa, Ani, Laura, Montserrat, Elba (Carol, 66'), Noemí, Marta Corredera (Leila, 82'), Olga (Marta, 80') i Melani.
ESPANYOL:
Mariajo, Ane (Vilanova, 85'), Torrejón, Lara (Alèxia, 62'), Willy (Kenty, 85'), Vanesa, Monforte, Meseguer, Erika, Vero i Andrea Pereira (Sònia Matías, 69').
GOLS:
1-0 (1') Corredera. 1-1 (41') Vero de penal. 1-2 (85') Vero.
ÀRBITRE:
Martínez Sáez.
T.G.:
A la local Marta Corredera i a les visitants Meseguer, Lara, Torrejón, Lara i Erika.