1a femenina

ASCENS A SUPERLLIGA FEMENINA

GIRONA

Sense cap possibilitat

El Girona perd contra El Olivo, que puja a la superlliga femenina

GIRONA-EL OLIVO

1-2

GIRONA:

Ari, Trini, Susi, Reig (Mixeta, 68'), Anna Martí (Ari Gómez, 65'), Judit (Sandra, 57'), Cris, Badi, Clara, Ester i Paula (Sais, 80').

EL OLIVO:

Carlota Zabaleta, Alba, Sara Martínez, Ana, Sara González, Clàudia (Carlota Rodríguez, 77'), Loreta (Alexandra, 89'), Anair, Marta (Cristina, 63') i Míriam (Joana, 56').

GOLS:

0-1 (46') Anair. 0-2 (75') Anair. 1-2 (78') Clara.

ÀRBITRE:

Gallardo Martínez.
T.G.:
Trini, Anna Martí i Sandra; Alba i Anair.
T.V.:
Alba (39').

El Girona va tancar la fase d'ascens i la temporada amb una derrota que li acaba d'esvair les possibilitats de pujar a la superlliga. De fet, ja no hi tenia res a fer al camp, però si hagués guanyat ahir hauria tingut una porta oberta si el Tacuense hagués renunciat a l'ascens. Però ni el Girona va guanyar ni el conjunt canari s'haurà de pensar si puja o no, perquè el campió del grup ha estat El Olivo. El conjunt gallec va guanyar en el duel d'ahir a Sant Ponç i queda primer perquè ha fet un gol més que el Tacuense. La visitant Anair, amb dos gols, va posar el duel molt costa amunt per al Girona, que només va poder marcar en la recta final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)