1a femenina

El FC Barcelona es proclama campió de la Copa de la Reina

Amb aquesta victòria, l'equip femení del Barça aconsegueix la seva segona copa de la Reina, després de guanyar la de 1994

El partit ha començat sense un dominador clar, però les blaugrana s'han imposat a les blanc-i-blaves a la pròrroga

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina, després d'imposar-se a la final al RCD Espanyol (1-0), amb un gol a la pròrroga d'Olga García que ha decantat el triomf per a les blaugrana.

El partit ha començat sense un dominador clar, ambdós equips intentant imposar el seu joc. El Barcelona tocava la pilota, mentre que les blanc-i-blaves intentaven robar-la i sortir a la contra a la recerca del gol.

La igualtat inicial ha provocat que no hi haguessin ocasions fins al minut deu, quan la blaugrana Montserrat Tomé ha disparat des de fora de l'àrea amb la cama destra, però el seu llançament ha estat rebutjada a córner per la portera espanyolista.

Ho ha intentat també Marta Corredera, però María José Pons es trobava molt segura sota pals i parava totes les pilotes que li arribaven. Eren els millors moments del Barcelona, que era capaç de crear molts problemes a la defensa perica, però no podia batre la porteria.

La segona part ha començat amb la mateixa igualtat que la primera meitat i la calor ha començat a notar-se entre les jugadores, les quals han baixat molt el nivell. El primer acostament l'ha fet el Barcelona, després d'un centre de Laura Gómez al qual no ha arribat Olga García per pocs centímetres.

Minuts després arribaria la resposta de l'equip blanc-i-blau, primer a través d'Ana María Romero i després per part de Silvia Meseguer. No obstant, cap dels equips aconseguia batre la porteria contrària, així que el partit se n'ha anat a la pròrroga, on les blaugrana han estat superiors i s'han acabat imposant amb un gol d'Olga García en el minut 107, que ha aprofitat un gran centre de Carolina Pérez, per controlar i acabar batent la portera perica amb l'interior del peu.

Amb aquesta victòria, el Barcelona aconsegueix la seva segona copa de la Reina, després de guanyar la de 1994.