1a femenina

El Barça, campió per tercer any consecutiu

Copa Catalunya femenina. Un gol de la portera espanyolista en pròpia porteria, quan faltava un quart, va decantar un derbi molt igualat

barça1

espanyol0

El Barça es va endur la copa Catalunya femenina, per tercer any consecutiu, en vèncer ahir per la mínima el seu màxim rival, l'Espanyol, en la final celebrada a la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besòs.

La igualtat es va fer palesa des del primer minut i les ocasions van trigar a arribar. Després de la represa, les blaugrana van tenir les més clares. Sònia Bermúdez va veure com li anul·laven un gol per fora de joc i més tard va xutar al travesser. El 0-1 no va arribar fins al minut 74, quan la portera espanyolista, Alba, va marcar a la seva pròpia porteria, en intentar refusar un llançament de falta de Marta.

ESPANYOL: Alba, Pereira, Marta Torrejón, Willy, Sonia, Mari Paz, Vane, Monforte, Débora, Meseguer i Yáñez. També han jugat: Carol, Olga i Montse Tomé. BARÇA: Ràfols, Kenty, Nely, Ani, Lau, Marta, Vicky, Miriam, Alba, Sònia Bermúdez i Melani. També han jugat: Alba Pomares, Brenda i Núria. GOLS: 0-1 (74') Alba, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Sra. Zardaín López. INCIDÈNCIES: Uns 1.000 espectadors. Es va realitzar un minut de silenci en memòria d'Heribert Barrera, expresident del Parlament català.