1a femenina

L'Estartit topa amb una gran actuació de la portera visitant

Van merèixer més. Les noies de Rafa Gil van fer mèrits per quedar-se els tres punts

L'estartit1


TR. ALCAINE1


L'ESTARTIT: Esther, Vane, Maria, Reche, Raquel, Meri, Estefi, Tània, Mònica, Carla (Sílvia, 80') i Codina.

TRANSPORTES ALCAINE: Jamila, Edite, Nelly, Lara (Núria, 57'), Maria Gràcia (Coronel, 57'), Claudia, Sandra, Sira, Anna Borges, Latorre (Latorre, 77') i Maria León.

GOLS: 1-0 (39') Carolina. 1-1 (75') Latorre.

ÀRBITRE: Gallardo Martínez. T.G: A Raquel, de l'Estartit, i a Coronel, Nelly i Núria, del Transportes.

PÚBLIC: 200 espectadors.

COMENTARI: Només la portera de l'equip saragossà va impedir el triomf de l'Estartit. La primera ocasió va ser per a les locals, un xut llunyà de Carolina (26') que va sortir desviat. L'Estartit tenia el control i les ocasions de gol eren constants. Tània va disposar d'un un contra un davant la portera, però li va faltar decisió (30'). En el minut 39, va arribar el gol. Després d'una falta penjada al segon pal, Meri va baixar la pilota i la va deixar enrere perquè Carolina afusellés la porteria rival. Va ser una molt bona primera part de l'Estartit, que va controlar un rival que només va tenir una ocasió. En la segona, l'Estartit va seguir dominant i creant perill. La bona actuació de la portera rival va ser clau. Latorre va empatar en el minut 75, però les noies de Rafa Gil ho van seguir intentant. Carla va tenir dues ocasions (76' i 77'), però la portera va aturar molt bé la pilota. En el 86, un xut per l'escaire també el va rebutjar Jamila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)