Més futbol

Hi haurà derbi a quarts

Copa del Rei. El València s'aferra a un altre gol de Soldado, tot i que acaba patint davant la rauxa agònica del Sevilla, i se les heurà amb el Llevant per una plaça en les semifinals

valència1


sevilla2


El València va patir, al principi i a última hora, però s'enfrontarà amb el Llevant en un doble derbi d'alta tensió per una plaça en les semifinals de la copa del Rei. Ahir al València li va costar mitja hora entrar en el partit, contra un Sevilla amb fam, pressionant, amb una superioritat més impulsiva que futbolística. Això sí, Navas feia mal per la dreta, amb Reyes jugant de fals extrem esquerre, amb més llibertat, amb la defensa valencianista neguitosa: molt simptomàtic un refús de Rami cap al travesser de la seva porteria, en el minut 25, després d'una acció de fe i habilitat de Negredo dins de l'àrea. Però el que el coratge no va donar als de Marcelino durant 30 minuts, gairebé li dóna la qualitat al València en deu minuts de reacció fulgurant. Els d'Emery van començar a robar pilotes al mig del camp, a trobar Banega i a martellejar la porteria de Navas, que va desviar espectacularment dos xutassos de Soldado i Jonas. Però el que va tenir les dues arribades més clares va ser Rami, sempre amunt i avall: primer no va arribar a connectar a boca de canó, i després va culminar de cap, però a fora, una gran combinació amb què el València va tancar el primer acte.

Era previsible que el Sevilla tornés del vestidor amb un plus d'electricitat, però en aquesta ocasió no va agafar al València amb els braços abaixats, i el partit va pujar de tensió i es va fer d'anada i tornada. I en una d'aquestes, al contraatac, una passada magnífica a l'espai de Jonas la va culminar amb tot l'aplom del món Soldado, qui si no.

L'eliminatòria semblava sentenciada, amb un cop que s'entreveia definitiu a la integritat d'un Sevilla immers en un mal moment esportiu i institucional, però aleshores Marcelino va trobar el condiment per a les últimes urpades dels seus. Rakitic i Perotti van aportar frescor a l'allau desesperada del Sevilla. El migcampista croat va aprofitar un rebuig en fals d'Alves per empatar i quan el partit agonitzava, la insistència local va trobar el premi amb un rebot. I Kanouté encara va tenir la classificació a l'abast en un cop de cap en el darrer sospir.

SEVILLA: Varas, Fazio, Navarro (Kanouté, 71'), Spahic, Cáceres, Medel, Trochowski (Rakitic, 63'), Del Moral (Perotti, 64'), Reyes, Navas i Negredo. VALÈNCIA: Alves, Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Mathieu, Albelda, Banega (Dani Parejo, 76'), Feghouli (Pablo Hernández, 82'), Jonas (Tino Costa, 69'), Jordi Alba i Soldado. GOLS: 0-1 (66') Soldado. 1-1 (70') Rakitic. 2-1 (92') Víctor Ruiz (p.p.) ÀRBITRE: J.A. Teixeira Vitienes. Groga als locals Fernando Navarro, Cáceres i Rakitic, i als visitants Albelda, Miguel, Rami, Mathieu, Feghouli, Alves i Alba. PÚBLIC: 25.000 espectadors al Sánchez Pizjuán de Sevilla.

SETZENS DE FINAL

Mallorca-R. Sociedad
6-1 (0-2)
Racing-Mirandés
1-1 (0-2)
Màlaga-Madrid
0-1 (2-3)
Espanyol-Còrdova
4-2 (1-2)
Llevant-Alcorcón
4-0 (1-2)
Sevilla-València
2-1 (0-1)
Athletic-Albacete
20 h (0-0)
Osasuna-Barça
22 h (0-4)
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)