Sabadell

Enemistat amb Baha

Sabadell. Dissabte passat, l'afició va mostrar-se en desacord amb l'actuació del punta, que no va estar gaire encertat. Carreras el va substituir a la mitja part per evitar els xiulets del públic

Nabil Baha, el davanter estrella del Centre d'Esports no està en un bon moment ni físic ni de joc i no acaba de trobar-se en el sistema de Lluís Carreras. Quatre gols i problemes per consolidar-se en una posició on només competeix amb Florian donen mostra que no està, ni de lluny, al nivell esperat.

És per això que jornada rere jornada, el davanter manté una relació d'amor-odi amb la Nova Creu Alta. Ràfegues de qualitat traduïdes en el gol contra el Vila-real B o en el bon partit que va fer a Alacant han donat raons al públic per creure en ell, però la sequera de sis partits sense marcar i, sobretot, l'actuació de dissabte passat, van fer perdre la paciència a més d'un.

El jugador no va celebrar el gol d'Antonio Hidalgo amb els seus com-panys, i en un partit gris Carreras va pensar en la seva substitució. El va treure en el descans, de manera que part del públic, impacient ja amb el jugador, no pogués pronunciar-se amb el jugador tal com en anteriors jornades, en què el van acomiadar amb xiulets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)