Sabadell

L'estratègia és un grau

Sabadell. El conjunt arlequinat ha trobat en les jugades a pilota aturada un dels seus millors aliats per marcar. Ara mateix signifiquen gairebé un 30% dels gols que ha fet en la competició

No va ser cap casualitat que en la jugada que dissabte passat va donar el gol de la victòria contra el Nàstic, el Sabadell acumulés fins a set homes esperant la rematada dins l'àrea. Aarón Bueno va acabar rematant sol al segon pal la pilota pentinada per Agustín i el Sabadell es va apuntar tres punts més gràcies a una jugada que tenia el seu origen en la pilota aturada.

I és que, últimament, es veu molta més varietat en l'estratègia arlequinada. Les sessions que prepara Lluís Carreras i la resta del cos tècnic el divendres estan donant els seus fruits perquè el Sabadell està resolent molts partits gràcies a aquest tipus d'accions. Entre serveis de falta, córners i penals acumula deu gols de 36, un registre que significa un 27% dels gols que ha fet l'equip.

Rendibilitat

Però veient aquests números relativament corrents, el que més importància té és que gràcies a les accions d'estratègia s'han desencallat molts partits. En aquest sentit, els gols a pilota aturada han significat 22 punts dels 41. És a dir, més de la meitat els ha fet gràcies a aquest tipus de jugada.

D'exemples de la importància dels gols d'estratègia n'hi ha molts en aquesta temporada, sobretot a la Nova Creu Alta. A la retina sempre quedaran els dos gols que va fer Olmo rematant dos córners en el debut contra l'Osca o la falta servida per Lanza per derrotar el Deportivo. Unes accions que, a més a més, van donar els tres punts al Sabadell.

Bons llançadors

Un equip amb Hèctor Simón, Juvenal, Lanzarote, Arteaga, Puigdollers o Samuel Baños està destinat a triomfar en aquests tipus de jugades. La varietat és tan extensa que al llarg del partit, els servidors de falta i córner canvien constantment. De fet, Lluís Carreras ha variat els llançadors de penal fins a quatre vegades. Aarón Bueno, Juvenal, Lanzarote i Baha (l'únic que va errar) se l'han jugat des dels onze metres.

IMPORTÀNCIA

53%
dels punts aconseguits.
Els han fet gràcies a jugades d'aquest tipus.
DE FALTA
6 PUNTS
Rival
Resultat (golejador)
Deportivo
1-0 (Lanza) Vila-real B
3-1 (Lanza)
DE CÓRNER
6 PUNTS
Osca
2-1 (Olmo i Olmo) Celta
4-1 (Olmo)* Nàstic
1-0 (Aarón Bueno)
DE PENAL
10 PUNTS
Xerez
2-2 (Juvenal) Alcorcón
1-0 (Aarón Bueno) Xerez
2-0 (Lanza) Alcoià
2-1 (Juvenal)* *Va acabar en derrota
10
gols
ha marcat el conjunt arlequinat en jugades a pilota aturada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.