1a femenina

Espanyol-Barça, la final

Copa Catalunya femenina. Les blanc-i-blaves van trobar més resistència que les blaugrana. El títol se'l jugaran dilluns (3/4 de 7, E3)

ESPANYOL2


SANT GABRIEL0


barça8


l'estartit0


L'Espanyol i el Barça disputaran dilluns (a 3/4 de 7 de la tarda i televisat en directe per Esport 3) la final de la copa Catalunya femenina. En un bon ambient al Nou Congost, les blanc-i-blaves no ho van tenir gens fàcil contra el Sant Gabriel, que es va plantar bé sobre el camp i va mantenir el duel sota el signe de l'equilibri. En un enfrontament amb poques ocasions, Débora va fer l'1-0 en el minut 27 i un penal transformat per Vane després de la represa va significar el gol de la tranquil·litat, que en realitat no ho va ser tant perquè en el tram final el Sant Gabriel va tenir a prop el 2-1, a les botes de Georgina (86') i de Romero (88').

L'altra semifinal va tenir poca història i el Barça, jugant a mig gas, no va tenir problemes per superar l'Estartit, que va perdre la plaça a la màxima categoria i va claudicar després del descans.

ESPANYOL: Mariajo; Vane, Marta Torrejón, Sonia Matías, Andrea Pereira; Sandra Vilanova, Sílvia Meseguer, Monforte; Débora, Sara Serna i Mari Paz. (Brenda, Mendoza, Lara Raval, Eli Sivera, Pomares, Montagut i Mireia Nagel.) SANT GABRIEL: Berta Noguera, Maria Estella, Llamas, Cubí, Serrano, Carol, Carla, Georgina, Marta Lila, Baudet i Vilagrassa. (Marina, Romero, Aida Garcia, Alba, Ester Gimeno, Júlia Rebollo i Mònica Orteu.) GOLS: 1-0 (27') Débora. 2-0 (60') Vane, de penal. ÀRBITRE: Petrova Borislavova. T.G.: Sara Serna (53').
BARÇA: Esther, Robles, Ani, Marta Unzue, Leila, Virginia, Olga Garcia, Míriam Diéguez, Alèxia, Sònia Bermudes i Carol Férez. (Meli Nicolau, Laura Ràfols, Losada, Gili, Laura, Zaira i Alba Aznar.) L'ESTARTIT: Guixeras, Steffi, Meri, Naomi Garcia, Laura Gasulla, Sofia Hernández, Saray, Carla Puiggròs, Marina Poyato, Mar Vergés i Ada. (Gemma Duran, Marina Vinardell, Judit, Olga i Neus.) GOLS: 1-0 (21') Carol Férez. 2-0 (44') Sònia Bermudes. 3-0 (49') Meli Nicolau. 4-0 (57') Alba Aznar. 5-0 (67') Carol Férez. 6-0 (75') Sònia Bermudes. 7-0 (79') Olga Garcia. 8-0 (89') Sònia Bermudes. ÀRBITRE: Bernat Salvat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)