1a femenina

PERE PLANAS

“No ens posem límits i volem pujar”

Campions de lliga del grup 3 de la 2a divisió femenina. La temporada de moment va pel bon camí?
Ha estat, de moment, una temporada brillant. Les expectatives eren lluitar pel títol, però també érem conscients que hi havia plantilles amb potencial, com el Barça B, l'Espanyol B i el Nàstic. Haver obtingut ara el campionat ens facilita les coses per preparar bé la fase d'ascens.
Arribats a aquest punt, no hi ha límits i l'objectiu és pujar a primera?
El veritable objectiu que tenim nosaltres és posar molts problemes a la junta directiva del Girona, en el bon sentit de les paraules. Si aconseguim passar la fase d'ascens s'haurà de fer una reestructuració de la secció, ja que no és el mateix estar a nacional que a la màxima categoria del futbol femení. No tenim límits.
És viable un Girona a primera?
Sí, ja que si Girona té la possibilitat d'estar un any amb un equip en la màxima categoria, jugant contra els millors equips de futbol i la directiva i la mateixa ciutat fan tot el possible, serà un pas endavant en el futbol femení a la demarcació.
Vostè que el coneix, quina és la salut del futbol femení?
S'està treballant amb les escoles de base. És el veritable fonament del futbol femení. Abans, les jugadores començaven a jugar massa tard. Si obtenim l'ascens, també serà un revulsiu per a tothom.
Segueix la trajectòria del masculí?
El que està fent l'equip de Rubi és realment espectacular. A deu jornades del final ja han complert l'objectiu. El repte que s'han marcat ara és molt gran.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)