1a femenina

El Barça vol reprendre el gran ritme d'abans de l'aturada

1a divisió femenina. Després de dues setmanes sense competició, l'equip blaugrana busca el desè triomf consecutiu per atrapar l'Athletic

La lliga de primera divisió femenina, que ha estat aturada dos caps de setmana a causa dels compromisos de les seleccions, inicia avui la recta final amb només quatre jornades per disputar. El Barça, que és segon a tres punts del líder, l'Athletic, equip que visita en l'última jornada, vol continuar la dinàmica positiva i encadenar a casa contra el Sevilla (a les 12) la desena victòria. Sense possibilitats de títol però amb la classificació per a la copa al sac, l'Espanyol visita el Sant Gabriel en el derbi català (a les 11). L'equip de Sant Adrià ocupa el vuitè lloc, l'últim que dóna dret a jugar la copa, de manera que necessita vèncer per assegurar la classificació. Per últim, el Levante les Planes, virtualment salvat, visita el cuer, el Lagunak (a les 12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)