1a femenina

ALBERT MONTULL

PRES. COMISSIÓ DE FUTBOL FEMENÍ

“Som un referent en àmbit estatal”

Uns 2.000 participants en les jornades de futbol femení organitzades per la federació catalana. Tot un èxit, no?
Sens dubte. Un èxit absolut. Estem molt contents, ja que hem treballat totes les delegacions conjuntament per preparar aquestes jornades. Hem ofert a les noies que juguen a futbol habitualment, i també a les que no, la possibilitat de gaudir d'un dia amb el futbol.
Objectiu de les jornades?
Catalunya és un referent en àmbit estatal. Aquí hi ha el 40% de les fitxes totals que hi ha en tot el territori espanyol. Les jornades estan fetes per fomentar la pràctica de l'esport, que hi hagi més llicències i seguir creixent encara més.
Tot això és una demostració que el futbol femení està ben viu?
I tant que sí. Hi ha moltes noies aficionades, com a espectadores. Elles volen jugar i cal que els clubs vegin que existeix una demanda, s'han d'adonar que poden fer una secció femenina.
Quines són les properes accions que es faran des de la federació?
Organitzem un campus a Rialp el mes de juliol i tenim clar que les jornades de futbol femení les seguirem fent. De fet, treballem per trobar una data fixa per regularitzar aquesta acció i convertir-la en una acció continuista.
Quin és el camí per fomentar i rellançar el futbol femení?
Estem fent diverses accions. Últimament s'està treballant amb les noies en els aspectes arbitrals, jornades de tecnificació, etc. A més, el fet de tenir equips a l'elit dóna difusió al futbol femení.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)