1a femenina

San Mamés s'omplirà en el partit decisiu

1a divisió femenina. El Barça, obligat a guanyar, i l'Athletic es juguen demà el títol

Set mesos de competició a primera femenina es decideixen demà al migdia en el partit més transcendental. L'Athletic, líder, i el Barça, segon amb un punt menys, es juguen el títol de lliga en una última jornada de gran emoció. Per donar al partit la dimensió que es mereix, l'escenari serà San Mamés, que viurà una de les últimes grans cites abans de passar a la història a final de curs. Els precedents en anteriors partits decisius de l'Athletic a casa, els preus populars –entre 5 i 10 euros, i gratis per als socis– i el ritme de venda d'entrades fan preveure que se superaran les 25.000 localitats.

Tot i que admet que el suport de l'afició serà un avantatge per a l'Athletic, Xavi Llorens, tècnic del Barça, diu que un partit decisiu a San Mamés amb un gran ambient és molt positiu per al futbol femení. Llorens espera que el seu equip, al qual només li val vèncer, s'hi sobreposi utilitzant les seves armes i jugant amb els nervis de les jugadores basques. L'Athletic, que no guanya la lliga des del 2007, busca el cinquè títol per dominar el palmarès en solitari, mentre que el Barça vol revalidar el títol de la temporada passada, el primer de la seva història.

Sortejats els quarts de la copa

La RFEF va sortejar ahir els emparellaments dels quarts de final de la copa de la Reina, amb tres representants catalans. El Barça, que jugarà la tornada a casa, s'enfrontarà amb el Rayo, mentre que l'Espanyol i el Sant Gabriel, amb la tornada a fora, jugaran contra el Llevant i el Transportes Alcaine respectivament. Les eliminatòries, completades per l'Atlético-Athletic, es disputaran el 12 i el 19 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)