1a femenina

Esperits combatius

Les capitanes dels quatre equips catalans de primera analitzen a El 9 Esportiu la temporada i mostren l'ambició per créixer

El Barça, campió, i el Levante Las Planas, que s'ha salvat en el primer any, són els blocs més satisfets

Després de 30 jornades d'emoció, la lliga va acabar amb diumenge a la primera divisió femenina amb una alegria majúscula del Barça, que va ser proclamat campió a San Mamés després de vèncer l'Athletic i superar-lo en una classificació que les biscaïnes havien comandat amb autoritat fins llavors. Amb tot, s'acaba una lliga de contrastos per als conjunts catalans, que acaben amb sensacions contraposades, tal com expliquen les capitanes a El 9 Esportiu. El Barça i el Levante Las Planas tanquen la lliga amb la satisfacció d'haver assolit l'objectiu –l'equip de Sant Joan Despí se salva en l'any del debut–, mentre que l'Espanyol i el Sant Gabriel creuen que haurien pogut fer-hi més. Val a dir, això sí, que els dos blocs s'han classificat per a la copa que comença aquest cap de setmana i volen millorar sensacions fent-hi un bon paper. L'Espanyol, de fet, espera revalidar el títol de l'any passat, tot i que el Barça lluitarà pel doblet.

La dada
3
equips catalans
s'han classificat per a la copa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)