1a femenina

Tres catalans amb motivacions diferents

Copa de la Reina. El Barça vol el títol per arrodonir la temporada i l'Espanyol, per arreglar-la. Pel Sant Gabriel, el premi és participar-hi

La copa de la Reina comença avui amb els quarts de final, en què tres equips catalans afronten la competició amb motivacions ben diferents. El Barça, que visita el Rayo Vallecano (a les 12), va aconseguir la setmana el títol de lliga, per segona temporada consecutiva, en derrotar l'Athletic a San Mamés, de manera que guanyar la copa serviria per arrodonir una campanya que les blaugrana ja consideren positiva. Per a l'Espanyol, en canvi, un equip que està entre els aspirants a guanyar la lliga –ha quedat cinquè, molt lluny dels primers llocs–, la copa és l'oportunitat per acabar amb nota una temporada que sense títol no podran valorar de manera positiva. L'Espanyol, que és el vigent campió, rep el Llevant B (a les 12), l'equip amb què comparteix la primera posició en el palmarès de la competició, amb sis títols. El Sant Gabriel, per al qual ja és un èxit haver-se classificat per disputar la copa –la juguen els vuit primers de la lliga–, rep el Transportes Alcaine (a les 11). L'altra eliminatòria enfronta l'Atlético de Madrid i l'Athletic de Bilbao. Diumenge que ve es disputaran els partits de tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)