1a femenina

El Barça lluitarà pel doblet

Copa de la Reina. L'equip blaugrana va tornar a vèncer l'Atlético i es classifica per a la final, que jugarà contra el Prainsa aragonès

ATLético1 (0)


BARÇA2 (3)


El Barça, que ja havia guanyat en el partit d'anada per un clar 0 a 3, va tornar a vèncer ahir l'Atlético de Madrid en la tornada de les semifinals de la copa de la Reina (2-1), de manera que disputarà diumenge que ve, 18 de juny, la final de la competició contra el Prainsa de Saragossa, que ahir va empatar 1 a 1 al camp del Llevant, després del també empat (a zero) del partit d'anada. Així, el Barça podrà lluitar per un doblet històric després de guanyar el títol de lliga.

L'Atlético de Madrid, conscient que havia de protagonitzar una gran remuntada per jugar la final, va sortir a totes, pressionant i atacant amb intensitat, i no va trigar a marcar, gràcies a un xut d'Amanda. El gol va posar una mica la por al cos de les blaugrana, però el gol de Sonia, en un un contra un amb la portera visitant, va posar les coses al seu lloc. A mesura que avançava el matx, les visitants van abaixar el cap, i les blaugrana, en canvi, van controlar el joc i Corredera va fer el segon gol.

BARÇA: Rafols, Marta, Meli, Miriam, Melani, Virginia (Lau, 66'), Olga (Corredera, 56'), Guti, Vicky, Sonia (Gema, 80') i Alexia (Kenti, 66'). ATLÉTICO DE MADRID: Lola, Moya (Méndez, 85'), Marta Carro, Nagore, Priscila (Ortiz, 75'), Troyano (Blanca, 56'), Amanda, Pisco, Serrano, Vane i Claudia (Mitsue, 88'). GOLS: 0-1 (16') Amanda. 1-1 (30') Sonia. 2-1 (93') Corredera. ÀRBITRE: García Fuster. T.G.: A la local Sonia, i a les visitants Priscila i Vane.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)