1a femenina

Doblet incontestable

Copa de la Reina. El Barça s'imposa amb claredat, amb golàs magistral d'Alexia Putellas inclòs, i tanca una temporada impecable amb copa i lliga

TR. ALCAINE0

BARÇA4

El Barça va derrotar ahir amb claredat el Transportes Alcaine de Saragossa i va tancar una temporada impecable amb el títol de copa, que s'uneix a la lliga, conquerida de manera èpica en l'última jornada a San Mamés, i a la copa Catalunya. Ahir, l'equip de Xavi Llorens va ser superior a l'equip aragonès i al descans ja havia deixat la final més que encarrilada amb tres gols i una obra d'art d'Alexia Putellas en l'execució del tercer.

Els primers minuts van ser de possessió per al Barça, de moment sense excessiva profunditat. Només una rematada de Melanie Serrano va inquietar la portera aragonesa. A partir del minut 25, el Barça es va fer més perillós i, sobretot, efectiu. Vicky va aprofitar una bona assistència de Miriam per marcar el primer gol i, poc després, Sonia Bermúdez va fer el segon en una combinació amb Olga. El millor del partit va arribar tot seguit: Alexia va rebre una passada llarga i va superar el marcatge de dues defenses amb un magistral driblatge trepitjant la pilota amb un peu i enduent-se-la d'esperó amb l'altre. Després, només li va caldre retallar la sortida de Jamila i marcar a pler. Amb el partit resolt, la segona meitat va estar marcada per la calor, un ritme molt menor i el gol en pròpia porteria de Mariela en una falta lateral executada per Vicky.

BARÇA: Ràfols, Laura Gómez (Kenti Robles, 51'), Melisa Nicolau, Marta Unzue (Laura Gutiérrez, 58'), Melani Serrano, Virginia (Gema Gili, 58'), Miriam, Vicky, Alexia, Olga (Marta Corredera, 51') i Sonia Bermúdez. TRANSPORTES ALCAINE: Jamila (Diana Millán, 80'), Bernal, Lara (Lucía Fuertes, 71'), Noelia, María León, Mariela, Nelly Maestro (Clara Martín, 45'), Claudia, Nuria, Bárbara i Sara Sanau (Marta Cardona, 58'). GOLS: 1-0 (26') Vicky. 2-0 (39') Sonia Bermúdez. 3-0 (41') Alexia. 4-0 (80') Mariela, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Gil Gonzalo. T.G.: A Vicky, del Barça, i a Bernal, del Transportes Alcaine. PÚBLIC: Unes 500 persones van presenciar el partit a l'estadi de la Ciudad del Futbol de Las Rozas.
Quan passi el temps ens adonarem del que hem aconseguit. La temporada que ve tindrem el difícil repte de repetir-ho
No em sorprèn el que hem fet; és l'exigència el que ens ha portat a ser el millor equip