Girona

Madurant el relleu

Girona. El club ha d'acabar d'enllestir el fitxatge del tècnic que omplirà el buit del maresmenc. Ricardo Rodríguez i Miguel Álvarez són a la llista

Sense gaire temps per pair la marxa de Rubi al Barça, el Girona ha hagut de regirar les alternatives que tenia per ocupar el buit que el maresmenc deixa a la banqueta. El club té força madura l'aposta i fins i tot havia pensat tancar-la avui mateix, tot i que ho demorarà. En una llista en què Ricardo Rodríguez té pes, un dels noms que s'hi ha afegit és el de Miguel Álvarez, que diumenge afronta amb l'Hospitalet la tornada de l'última eliminatòria d'ascens a segona A amb un resultat de l'anada que gairebé els condemna (3-0).

Abans d'acabar la temporada, encara sense Javi Salamero encapçalant l'àrea esportiva, el Girona ja havia regirat una mica les alternatives arran de la possibilitat que Rubi se n'anés. I Jordi Vinyals i Miguel Álvarez eren al podi dels candidats. Vinyals, que havia arribat a ser pretès també pel Sabadell abans del canvi de mans, té una temporada més de contracte amb el Barça juvenil, i és difícil que decideixi desvincular-se'n, sobretot ara que el club ja ha completat l'organigrama.

Dels primers entrenadors que el Girona s'havia plantejat –d'oferiments, n'hi ha uns quants–, Lluís Carreras podria haver perdut força, malgrat que per filosofia hi encaixava. En canvi, un altre nom que ha estudiat el club és el de Ricardo Rodríguez, que va fer tàndem amb Salamero la temporada de l'ascens a segona B, després de dirigir el juvenil. La connexió entre el director esportiu i el tècnic asturià és molt bona, però a l'altre costat de la balança hi ha el fet que Rodríguez és seleccionador sub-17 de l'Aràbia Saudita i hauria de fer una aposta valenta per venir a Girona.

El ‘tempo'

L'aposta per Miguel Álvarez hauria perdut tot el sentit si el club hagués anunciat avui mateix el seu fitxatge –tal com havia explicat ahir al migdia Joaquim Boadas a Esports en Xarxa– perquè el tècnic andalús està en plena competició. L'Hospitalet necessitaria una proesa, però en qualsevol cas tindria ben poc sentit que un parell de dies abans s'anunciés que el seu tècnic ha fitxat per un altre club. A la tarda, Joaquim Boadas va dir que probablement ajornarien l'anunci del nou entrenador. Qui sap si fins dilluns.

El Còrdova fa oficial Benja

El mateix jugador ho va reconèixer diumenge al matí, tot tornant d'Almeria, però el Còrdova no ho va fer oficial fins ahir a la tarda. Benja Martínez ha firmat amb el conjunt andalús un contracte per una temporada, ampliable a dues més en funció dels partits jugats. Benja s'està recuperant d'una greu lesió al genoll –li van fer recentment una neteja a la zona– i no podrà començar la temporada. “Sóc el primer que vull posar-me bé i tornar la confiança que m'han donat”, va explicar el davanter en declaracions recollides al web oficial del Còrdova. “Richy i Juanlu me n'han parlat meravelles”, hi va afegir. El Còrdova també mira de convèncer Luso i Marcos Tébar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)