1a femenina

S'han quedat soles

2a divisió femenina. El descens del Lloret i la desaparició del Girona deixen l'Estartit, que debuta demà, com a referent

La segona divisió femenina es queda sense derbis gironins. El descens a preferent del Lloret i la desaparició del primer equip femení del Girona deixen l'Estartit com a únic representant gironí. Serà la segona temporada de l'equip baixempordanès en la categoria, després que el curs passat se salvés en l'última jornada, curiosament, gràcies a l'empat in extremis del Girona contra el Vic.

El tècnic, José Luis Gordillo, que repeteix a la banqueta, dirigirà una plantilla molt renovada. L'equip espera fer un pas endavant aquest curs amb la incorporació de diverses jugadores amb experiència en la categoria. Sense deixar de mirar el futur més pròxim, també han arribat jugadores que despuntaven en categories inferiors i que poden continuar creixent en una competició molt més exigent. La temporada passada, el club ja va apostar per una base formada per jugadores del juvenil i aquest any n'incorpora tres més en el primer equip. La secretaria tècnica ha aconseguit conformar un equip de garanties amb una barreja compensada de veterania i joventut.

Amb la desaparició del Girona i la renúncia del Nàstic, actuals campió i subcampió del grup, la categoria ha perdut cert nivell competitiu i la federació s'ha vist obligada a cridar equips de preferent per substituir les baixes dels conjunts de referència del curs passat. Sembla que els filials del Barça –contra qui debuta demà l'Estartit–, l'Espanyol i el Sant Gabriel portaran la batuta de la competició, però, tot i el potencial d'aquests tres equips, des de l'Estartit no descarten competir per les primeres posicions de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)