1a femenina

Confirmen un inici prometedor

2a divisió femenina. La meritòria arrencada en la lliga, amb la victòria contra el Barça B, un dels aspirants a liderar la categoria, genera molta confiança a l'Estartit. l'únic representant de la demarcació

A l'Estartit es respira bon ambient. La victòria en la primera jornada contra el Barça B, un dels equips forts de la categoria, ha confirmat la bona dinàmica que va demostrar l'equip baixempordanès durant la pretemporada. El tècnic, José Luis Gordillo, destaca que la victòria contra el Barça els ha donat molta moral, però no es deixa endur per l'eufòria: “Les perspectives són molt bones, però el partit ja ha passat i hem de seguir treballant per afrontar la propera jornada.” El conjunt gironí disputarà aquest diumenge el primer partit a domicili contra el Badalona i l'entrenador és conscient que encara queda molta feina per fer: “Hem de continuar treballant amb humilitat i seguir en aquesta línia. S'estan fent bé les coses, però queden molts aspectes a millorar.” L'equip només ha disputat una jornada però ja ha protagonitzat un canvi notori respecte a la temporada passada. Gordillo ho justifica amb la cohesió que té la plantilla: “Tenim un equip amb jugadores que prioritzen l'esforç en benefici de l'equip. S'ha creat un grup molt unit, amb persones molt implicades.” Un partit no defineix una temporada, però l'Estartit ha començat amb bon peu aquesta lliga. Ara li toca confirmar les bones sensacions a camp contrari, una prova que ajudarà a definir les possibilitats de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)