1a femenina

L'Espanyol agafa aire

1a divisió femenina. Els gols de Núria Mendoza i Barbara li van permetre superar el Sant Gabriel i aconseguir el primer triomf de la temporada

sant gabriel0

Espanyol2

L'Espanyol va obtenir ahir la primera victòria de la temporada en derrotar el Sant Gabriel a la ciutat esportiva. Les noies de Santiago García es van apoderar de la primera part i, fruit de la pressió, van aconseguir dominar la sortida de pilota d'un Sant Gabriel al qual li va costar apropar-se amb perill a la porteria de Jamila. Núria Mendoza va fer l'1 a 0 en el minut 7, amb un golàs olímpic, després que el seu llançament de córner, toqués el travesser i acabés entrant a la porteria de Jessica. El gol encara va esperonar més les locals que van estar a prop de fer-ne el segon després d'una rematada de cap que Débora va enviar fora per ben poc. En la segona part, el Sant Gabriel va buscar l'empat i les coses van semblar posar-se de la seva part quan l'arbitre va expulsar Mendoza i va deixar les blanc-i-blaves amb 10. Brenda, amb un xut que es va estavellar al travesser, i Vilagrasa, amb una rematada a boca de canó, van gaudir de les millors ocasions visitants. Al final, peró, Barbara va tancar el patiment local amb una vaselina (90').

ESPANYOL: Jamila, Cristina, Júlia (Emma Marqués, 52'), C. Neto, S. Matías, N. Mendoza, Débora (Sara Navarro, 79'), María León, Paloma (Pereira 71'), Bárbara i María Soriano (S. Zarza, 52'). SANT GABRIEL: Jessica Cobos P. Gudiel, L. Diaz (Helena, 55'), Eva Llamas, Brenda, M. Vilagrassa, Carla Gómez, Nelly (Baudet, 45'), Raquel Pinel, Isabel Calero i María Estrella. GOLS: 1-0 (7') Núria Mendoza. 2-0 (90') Barbara. ÀRBITRE: Ávalos Martos. T.G: A les locals Cristina i Sara Navarro, i a les visitants Baudet i Eva Llamas T.V: A la local Sara Navarro (67'), vermella directa.