1a femenina

L'empat val el liderat

2a divisió femenina. La derrota de l'AEM permet a l'Estartit assolir la primera posició de la classificació amb el punt sumat contra el Lleida

LLEIDA ESP.1


L'ESTARTIT1


L'Estartit va empatar a un gol contra el Lleida Esportiu. Gràcies al punt sumat per les gironines i l'ensopegada del que era líder, l'AEM, de Lleida, les jugadores dirigides per Gordillo lideren el grup tercer de segona divisió amb els mateixos punts que l'Espanyol B i el Peña Oscenses.

L'Estartit va dominar bona part del matx i va disposar de les millors ocasions per batre la porteria lleidatana. No va ser fins la segona meitat que Rebe (57') va fer l'1-0 amb una bona rematada de cap a la sortida d'un corner. Quan semblava que les blanc-i-vermelles dominaven i controlaven les tímides arribades visitants, en una jugada aïllada, una falta des de fora de l'àrea, Laura va empatar l'enfrontament a un gol. En els instants finals, les gironines ho van intentar però no van ser a temps de marcar i sumar tres punts per ser líders en solitari.

L'ESTARTIT: Marta, Rebe, Mixeta, Mery, Anna Servià, Sofi, Anna Llaona, Laury (Saray, 52'), Badi (Nao, 63'), Rocío i Judit Salavedra (Gemma, 75'). LLEIDA ESPORTIU: Cris, Mery, Núria, Janira, Núria Llop, Glòria, Anna, Glòria Bitria, Meritxell, Carla i Raky. Banqueta: Jetza, Laura, Paola i Rosi. GOLS: 1-0 (57') Rebe. 1-1 (74') Laura. ÀRBITRE: Rodríguez Ventura. T.G.: Cap. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)