1a femenina

Cita amb la història a Dinamarca

Femení A. El Barça s'enfronta aquesta tarda (18.30 h) amb el Brondby –amb el qual va empatar en el partit d'anada (0-0)–, amb un bitllet per als vuitens de final de la lliga de campions en joc, una fase que el conjunt de Xavi Llorens mai ha disputat

El femení A del Barça afronta aquesta tarda, molt probablement, el partit més important de la seva història. I és que el conjunt blaugrana mai havia estat tan a prop d'assolir un bitllet per als vuitens de la Champions, un pas que es disputarà, a les 18.30 h, contra el Brondby danès, amb el qual va empatar 0-0 en el duel d'anada. Tot i que no es tracta del millor dels resultats, però, la il·lusió en l'expedició blaugrana és màxima, ja que al Mini el Barça va ser superior al campió danès. “Estem preparades. Tenim moltes ganes de passar l'eliminatòria”, afirmava Marta Unzué després del darrer entrenament previ al viatge a Dinamarca. “M'espero un Brondby més agressiu i ofensiu que el de l'anada, i això pot afavorir el nostre joc, ja que hi haurà més espais a l'esquena de la seva línia defensiva. Hem d'intentar practicar el nostre futbol, jugar la pilota per terra i tenir la possessió”, analitzava Xavi Llorens, conscient que per passar s'haurà de marcar com a mínim un gol, un fet que el Barça encara no ha aconseguit mai a Europa, un altre motiu més per sortir a la gespa a totes, a la recerca de fer història.

En l'aspecte esportiu, Llorens només s'ha vist obligat a fer un canvi respecte a la convocatòria de l'anada, el de la portera Chelsea, lesionada. Al seu lloc ha entrat Alba, jugadora del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)