1a femenina

Vega es refà de l'ensurt

1a divisió femenina. La jugadora del Levante Les Planes va tenir una aturada respiratòria i el fisioterapeuta del Llevant, Luis Beltrán, li va salvar la vida amb la seva actuació

El camp del Levante Les Planes, a Sant Joan Despí, va viure diumenge uns minuts llargs i dramàtics. Arran d'un xoc fortuït amb una jugadora del Llevant, la futbolista de l'equip local Joanna Vega va rebre un fort impacte al tòrax i va caure a terra, on va tenir convulsions i una aturada respiratòria. El pànic es va apoderar de tothom a l'estadi, tal com recorda el president del Levante Les Planes, Òscar Rescalvo, que admet que van passar uns minuts molt dolents, de grans nervis. Per sort, el fisioterapeuta del l'equip valencià, Luis Beltrán, va actuar amb diligència i sang freda, i va evitar que la jugadora patís una aturada cardíaca. Beltrán relata que va col·locar Joanna Vega “en posició defensiva” i va controlar que no s'empassés la llengua i que s'oxigenés ràpidament. De seguida, la futbolista va obrir els ulls i va arrencar a plorar. L'ensurt havia passat, tot i que la jugadora va estar en observació a l'hospital, on no va trigar a ser donada d'alta. El mateix diumenge al vespre, la futbolista va trucar a Luis Beltrán per agrair-li la seva ràpida i vital intervenció. Joanna Vega, de 17 anys, afronta la tercera temporada al club de Sant Joan Despí, que aquest any torna a jugar a primera divisió, i ha disputat diversos partits amb la selecció catalana.

Després d'uns dies de repòs –ahir encara estava un xic adolorida–, Joanna Vega s'entrenarà avui una estona i no es descarta la seva presència en el partit de diumenge al camp de l'Athletic de Bilbao. “És un portent físic i és molt competitiva, de manera que segur que ja tindrà ganes de jugar”, afirma Òscar Rescalvo, que no creu que l'incident hagi espantat la jugadora i que està content perquè tot plegat va quedar en un ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.