1a femenina

Ressaca europea

1a Divisió femenina. El Barça acusa l'esforç europeu i només pot guanyar amb un gol de Vicky a última hora

PRAINSA1


BARÇA2


Tot i que va sortir amb l'onze inicial, el Barça va patir de valent per sumar els tres punts contra el Prainsa. Només un gol de la capitana, Vicky, un xut des de la frontal amb rosca, a onze minuts del final, va permetre a les blaugrana superar el gran treball defensiu de l'equip aragonès. Marta Corredera havia marcat aviat pel Barça. Però a la represa, en la seva única ocasió l'equip que entrena Alberto Berna va empatar en aprofitar Clara un mal refús de la portera catalana Ràfols.

BARÇA: Ràfols, Marta Unzué, Marta Torrejón, Rut, Melanie (Laura, 78'), Virginia (Esther Romero, 81'), Marta Corredera (Andrea, 76'), Miriam, Vicky, Sònia i Alexia (Kenty, 60'). PRAINSA SARAGOSSA: Esther, Laura (Leire, 50'), Lara, Natàlia, Sandra, Mariela, Reyes, Maria, Clara, Alba (Orianica, 77') i Cardona (Nuria, 66'). GOLS: 1-0 (17') Marta Corredera. 1-1 (63') Clara. 2-1 (79') Vicky. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: a les locals Virginia i Esther Romero i a la visitant Reyes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)