1a femenina

Raquel Pinel i Marina salven un punt en els darrers minuts

1a divisió femenina. Pinel va marcar l'empat i Marina va ser providencial parant

SANT GABRIEL2

PRAINSA2

SANT GABRIEL: Marina, Gudiel, Laura (Helena, 20') (Pinel, 65'), Eva Llamas, Cristina Baudet, Brenda, Marta Villagrasa (Lilo, 31'), Carla, Nelly Maestro, Bel Calero i María Estella (Miret, 55').

PRAINSA: Esther Sullastres, Lucía, Reyes, Natalia, Maria, Leyre (Clara, 57'), Sandra, Cardona (Lara, 74'), Orianica, Núria i Mairela Coronel (Alba, 67').

GOLS: 1-0 (1') Baudet. 1-1 (11') Natalia. 1-2 (61') Orianica. 2-2 (81') Pinel.

ÀRBITRE: Pérez Bueno. T.G.: Gudiel i Nelly Maestro; Leyre, Sandra i Núria.

COMENTARI: Partit obert i ple d'alternatives el que van oferir el Sant Gabriel i el Prainsa que va acabar amb un just repartiment de punts ja que qualsevol dels dos equips es podria haver emportat la victòria. El partit no va poder començar millor per a les locals ja que en el primer minut Cristina Baudet va marcar l'1-0. El Prainsa, amb el gol en contra, va passar a ser el dominador del partit. Fruit del seu bon joc va arribar l'empat amb una rematada de cap de Natalia als 11 minuts. A la segona meitat, el Sant Gabriel va sortir amb força i Gudiel va enviar la pilota al pal. Però qui va marcar van ser les aragoneses. Un gran xut per tot l'escaire d'Orianica va suposar l'1-2. Quan semblava que les visitants tenien el partit sota control, Pinel va empatar a dos. En els darrers minuts, el Prainsa va tenir dues clares oportunitats per marcar però va aparèixer Marina per evitar-ho.