1a femenina

L'Espanyol veu frenada la seva bona ratxa de resultats

1a divisió femenina. Les jugadores blanc- i-blaves no van poder superar la defensa local

COLLERENC2

ESPANYOL1

COLLERENC: Andrea, Anita, Maitane, Vidal, Marga Fullana, Patri Guijarro, Gabi (Raquel, 83'), Cora Coll, Mariona, Tània (Rosa Herreros, 85') i Pili Espadas (Marga, 89').

ESPANYOL: Jamila, Cristineta, Pereira, Sonia Matías, Mapi León, Neto, Júlia (Alba Pomares, 45'), Núria Mendoza, Débora (Sara Navarro, 80'), Bárbara i Paloma.

GOLS: 1-0 (42') Mariona. 2-0 (70') Mariona. 2-1 (90') Mapi León.

ÀRBITRE: Ferrer Perelló.

COMENTARI: L'Espanyol va veure frenada la seva bona línia de resultats en perdre per 2-1 al camp del Collerenc. Les locals van tenir clar des del principi la forma com havien de jugar per emportar-se el triomf. Van plantar dues línies de quatre que van aturar les ofensives de les espanyolistes. Tot i així, les primeres ocasions van ser de l'Espanyol, que no va saber avançar-se en el marcador. El Collerenc va avisar amb una rematada al travesser i abans del descans es va avançar amb un gol de Mariona. En la segona meitat, l'Espanyol va topar un cop i un altre amb la defensa de les locals, que al contraatac van marcar el segon gol també amb Mariona com a autora. L'Espanyol no va abaixar els braços i Bárbara va fer que la portera local es lluís. Navarro també va tenir la possibilitat de marcar en un un contra un amb Andrea. El gol va arribar en l'últim minut de córner directe.