1a femenina

Una golejada per seguir creixent

2a divisió femenina. L'Estartit es va mostrar molt superior al Cerdanyola sobretot a partir del 0-2 en un duel marcat per la pluja. Les blanc i vermelles s'acosten a la primera posició

cerdanyola0

l'estartit5

L'Estartit no va tenir un inici fàcil al camp del Cerdanyola. En els primers minuts, les jugadores de Gordillo no van aconseguir trobar espais en atac contra un equip ben ordenat, i en defensa van haver de treballar de valent ja que les primeres aproximacions van ser de les locals. La dinàmica del duel va canviar per complet en el tram final de la primera part. Mery va recollir una passada llarga de Laury i amb molta classe va driblar la defensa i va superar la portera amb un xut ras (38'). El gol va fer créixer l'Estartit que, abans del descans, encara va tenir temps de marcar el segon gol a través de Servià. El 0 a 2 deixava molt tocat el Cerdanyola, que en la segona part va abaixar el cap. En el segon temps, tres gols més van deixar un contundent 0 a 5 en el marcador que va permetre a les estartidenques fer rotacions en l'equip.

CERDANYOLA: Helena V., Nerea, Laura, Vane, Sílvia, Alejandra, Mònica, Sonia, Carla, Helena H. i Clara. L'ESTARTIT: Roberta, Rebe, Mixeta, Mery, Anna Servià, Sofia, Susi, Laury, Aina, Rocio i Judit Salavedra. També Berta, Alba, Judit del Moral, Saray i Martita. GOLS: 0-1 (38') Mery. 0-2 (44') Servià. 0-3 (49') Servià. 0-4 (67') Susi. 0-5 (78') Mery. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Cap.