1a femenina

Que continuï la ratxa

Barça B. El filial blaugrana juga aquesta tarda a Múrcia amb la intenció de perllongar els bons resultats de les últimes setmanes contra un rival que no guanya des de fa més de dos mesos

Aquesta tarda, a la Nueva Condomina, el Barça B tractarà d'allargar la bona línia de resultats de les últimes setmanes contra un equip que també ocupa la zona mitja de la taula, però que duu una dinàmica inversa a la dels homes d'Eusebio Sacristán. “Estem cinc punts per damunt del descens i juguem bé, només ens falta ser més eficaços amb el gol”, manifestava ahir Julio Velázquez, l'entrenador del Real Murcia. Velázquez va definir el filial blaugrana com un equip “capaç de fer el millor”, “fidel a un model de joc” i “amb molt bona plantilla”, i va anunciar que els seus jugadors “miraran de minimitzar les seves virtuts”. L'última victòria dels murcians data del 12 d'octubre passat, quan van tombar el Girona per la mínima (1-0). Després, han empatat sis partits i n'han perdut dos, la qual cosa els ha fet caure de la segona a la dotzena plaça de la classificació de segona divisió.

Eusebio, per la seva banda, va dir aquest dijous que el seu equip “està en un moment de creixement i millora de conceptes futbolístics” i va advertir que el Real Murcia és especialment perillós en les jugades a pilota parada. “Les últimes dues victòries ens fan confiar que estem en el bon camí”, també va comentar. El tècnic del Barça B, que complirà el segon partit de sanció i no podrà seure a la banqueta de la Nueva Condomina, va tornar a comptar amb Adama i Dongou (que han estat durant les darreres setmanes en la dinàmica del primer equip) en la convocatòria. En canvi, Agostinho Cá, amb molèsties al genoll, no va poder viatjar ahir al matí, després de l'última sessió d'entrenament, cap a Múrcia. Tampoc ho van fer Joan Roman, habitual titular a principis de temporada, ni David Babunski. Aquests, però, per decisió tècnica. En la llista del filial destaca la presència del paraguaià Tonny Sanabria, tot i que ha anunciat que deixarà la disciplina blaugrana en el mercat d'hivern.

Les baixes al Múrcia es concentren a l'eix de la defensa. Ni Joan Truyols, sancionat amb un partit, ni Óscar Sánchez, lesionat, podran ajudar el seu equip, fet que assenyala Pedro Alcalá –l'únic futbolista de la plantilla vermella que no ha debutat a la lliga– com a titular al costat de l'argentí Mauro dos Santos.

Estem en un moment de creixement i millora de conceptes
Eusebio Sacristán
entrenador del barça b
El Barça B és fidel a un model de joc, amb molt bona plantilla i capaç de fer el millor
Julio Velázquez
entrenador del real murcia

Grimaldo torna a entrenar amb el grup

Deu mesos després de lesionar-se de gravetat, Álex Grimaldo ha començat aquesta setmana a treballar amb el grup. “Té molt bona mentalitat i molta confiança en si mateix, però necessita temps. Ho farem amb tranquil·litat fins que se senti segur”, va manifestar Eusebio sobre el jove lateral esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)