1a femenina

Ensopegada de l'Estartit

l'estartit1


aem3


L'Estartit afrontava el partit amb la intenció de retallar la distància amb el líder, però l'AEM de Lleida, immers en la lluita per sortir de la zona baixa, va posar les coses molt complicades a les blanc-i-vermelles. El partit va estar marcat pel domini de la possessió de les estartidenques, i per un AEM molt perillós al contraatac i ben col·locat en defensa. Així, a la mitja hora de joc es va avançar l'equip lleidatà, i al descans el resultat era un ajustat 0 a 1. En el segon temps, l'AEM va continuar traient el màxim profit dels contraatacs, i amb dos gols més va tancar la victòria. El gol de Servi va maquillar el resultat. Amb aquesta derrota, l'Estartit perd el segon lloc i queda en la tercera posició.

L'ESTARTIT: Roberta, Mixeta, Mery, Servià, Sofia (Nao, 52'), Susi, Saray, Laury, Badi, Rocio (Gasull, 46') i Judit Salavedra (Gemma, 70'). AEM: Judith, Lídia, Nieves (Sònia, 71'), Carla (Laia, 73'), Vesela, Anna, Cristina, Nadia, Sara (Patrícia, 62'), Núria i Vanessa. GOLS: 0-1 (29') Sara. 0-2 (68') Vanessa. 0-3 (70') Vanessa. 1-3 (89') Servi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)