1a femenina

El Barça decideix per la via ràpida

1a divisió femenina. Dos gols d'Alexia en els primers deu minuts sentencien el Sant Gabriel

BARÇA4

SANT GABRIEL0

El Barça va trencar la imbatibilitat del Sant Gabriel a l'estadi Ruiz Casado en un partit que va quedar decidit en els primers deu minuts gràcies a dos gols d'Alexia. El primer en el minut 1. Després de dos llançaments de córner, un embolic dins l'àrea el va aprofitar Alexia per fer el 0-1. Als deu minuts va arribar el segon amb una esplèndida vaselina de la mateixa Alexia des de fora l'àrea. El Sant Gabriel va reaccionar i en els darrers deu minuts va tenir un parell d'oportunitats: un xut al pal de Chini i una centrada de la mateixa Chini que gairebé sorprèn Ràfols. En la segona meitat va continuar el domini local, però en els darrers minuts el Barça va aprofitar el cansament del Sant Gabriel per marcar dos gols més. Una gran assistència de Sònia el va aprofitar Miriam per fer el 0-3, i dos minuts després va ser Marta Unzué qui va superar Marina. El Barça continua líder amb set punts més que l'Athletic de Bilbao.

SANT GABRIEL: Marina Marimon, Paula (Helena, 80'), Laua Díaz, Eva Llamas. Baudet (Esther, 83'), Lilo (Marta Villagrasa, 68'), Carla, Chini, Bel Calero, María Estella (Patxi, 16') i Brenda. BARÇA: Ràfols, Marta Unzué, Marta Torrejón, Ruth, Melani, Virgínia (Romi, 29'), Marta Corredera, Miriam, Jelena (Gema, 56'), Sònia Bermúdez i Alexia (Karol, 73'). GOLS: 0-1 (1') Alexia. 0-2 (10') Alexia. 0-3 (85') Miriam. 0-4 (87') Marta Unzué.