2a divisió A

Javi López, sis anys i sis equips diferents a 2a A

Javi López tindrà l'oportunitat de tornar a dirigir un equip de segona A just dos anys després de la seva última experiència. Nascut a Barcelona fa 49 anys, el tècnic té força currículum, especialment a segona A. Amb la particularitat que, en cap dels clubs amb els quals ha competit en la categoria, no hi ha estat més d'una temporada. Exjugador del Vila-real, Javi López va dirigir l'Onda a segona B abans del seu primer ascens a segona A, amb el Ciudad de Murcia (2002/03). Després se'n va anar al Novelda,i el curs 2004/05 va tornar a pujar, amb el Castelló. El salt a segona A, però, se'l va haver de guanyar amb el seu tercer ascens, a Salamanca, on sí que va poder tastar la segona màxima categoria.

A l'Helmántico, va acabar aquella primera campanya a segona A (2006/07) en la dotzena posició. El Nàstic s'hi va fixar i el va contractar el curs següent, però al cap de 19 jornades en va prescindir. La temporada 2008/09 –ja amb el Girona a segona A–, va mirar de salvar l'Alavés (l'equip va guanyar 0-1 a Montilivi) en les últimes 19 jornades, però no se'n va sortir.

Després va passar pel Recreativo –va durar 14 jornades i va ser rellevat per Raül Agné– i pel Xerez, amb el qual va completar tota la temporada (l'equip va ser vuitè). L'últim encàrrec va ser del Xerez, la temporada 2011/12, amb Chus Herrero a la plantilla. La paciència d'un president molt peculiar, Paco Gómez, només va durar 14 jornades.

Tècnic amb bon gust pel futbol i també amb caràcter, Javi López no arribarà acompanyat de cap segon entrenador de confiança, sinó que l'hi posarà el club. En aquest sentit, la idea de l'àrea esportiva és convèncer Arnau Sala, que ha estat dirigint el filial, protagonista d'una molt bona estrena a primera catalana. Arnau tenia experiència com a primer entrenador a tercera divisió amb el Figueres, i com a segon de Raül Agné, tant a Montilivi com a Huelva, on precisament van rellevar el cos tècnic de Javi López.

APOSTA DE CASA

El club proposa a Arnau Sala, fins ara tècnic del filial, que sigui el segon
La seva última experiència va ser a Cartagena, acomiadat al desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)