1a divisió

Un acte que no té nom

1a divisió. La policia, que té un sospitós del llançament del pot de gas lacrimogen que va fer aturar el partit entre Vila-real i el Celta, va demanar ajuda mitjançant les xarxes socials per tal de localitzar-ne l'autor

No s'ha trobat encara l'autor del llançament del pot de gas lacrimogen que va fer aturar durant 25 minuts el Vila-real-Celta al Madrigal. Tot i això, la policia té un sospitós, segons va confirmar ahir la delegada del govern al País Valencià, Paula Sánchez de León: “Hi ha una línia oberta sobre qui ho ha pogut fer, però fins que la investigació no hagi conclòs no es pot donar més informació.” Sánchez de León va explicar, a més, que la investigació acabarà “en breu”.

L'artefacte va ser llançat quan quedaven tres minuts per a l'acabament del matx que els gallecs es van acabar adjudicant per 0-2, i l'efecte del gas va obligar a desallotjar el Madrigal i a atendre quinze persones. No està identificat, doncs, el responsable del lamentable acte, però, segons va informar Europa Press, seria un home d'1,70 m d'alçada, de 30 anys aproximadament i que anava vestit amb roba fosca, a partir de l'anàlisi de les imatges de les càmeres seguretat, que no acaben de ser nítides, i testimonis de gent que estaven a la zona.

La policia, a més, va fer servir les xarxes socials per demanar ajuda als ciutadans per tal de localitzar l'autor del llançament del pot de gas: “Un vàndal no pot tacar l'afició del Vila-real. Busquem al culpable d'aquesta bogeria: truca'ns al 964 522 100”, difonia ahir el seu compte de Twitter.

Actes vandàlics

El que va passar a l'estadi del Madrigal no és l'únic acte condemnable que ha succeït en els darrers dies en el futbol estatal. Fa una setmana, un encenedor procedent de la graderia del Vicente Calderón va impactar al cap de Cristiano Ronaldo i, diumenge, un grup d'aficionats del Deportivo i l'Sporting van protagonitzar un aldarull barallant-se a les proximitats de l'estadi de Riazor en les hores prèvies al matx que havia d'enfrontar els dos equips de segona divisió A. Els incidents es van saldar amb quatre detinguts i un ferit lleu.

NO LOCALITZAT

La policia no ha pogut identificar encara l'autor de l'acte vandàlic del Madrigal

UN SOSPITÓS

“Hi ha una línia oberta sobre qui ho ha pogut fer”, va dir Sánchez de León
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)