2a divisió A

Benja, a Las Palmas

Fitxatge. L'exdavanter del Girona, que s'havia quedat a l'atur, firma un contracte fins al juny del 2016

Dissabte ja era a Las Palmas, on el seu exequip jugava, però Benja Martínez no es va deixar veure perquè el club canari encara no volia fer públic el fitxatge. Ahir al migdia, però, ho va fer oficial. Benja, que havia tingut una mala experiència a Còrdova, ha acabat fitxant per un dels clubs més potents de la segona A, amb un contracte pel que resta de temporada i dues més.

Benja es va lesionar ara fa un any, en un Girona-Còrdova. La lesió al genoll va ser de tanta gravetat que tot just ha començat a fer net, i de fet encara no està a punt per competir. El Còrdova, amb qui s'havia entès l'estiu passat per firmar-hi un contracte que s'activava a partir d'aquest últim mercat d'hivern, se'n va desdir en veure que fins al març no hi podria comptar. I com a jugador a l'atur, el vallesà va esperar ofertes. El Girona es va arribar a interessar pel seu estat, pensant més aviat en una aposta de futur d'un jugador de 26 anys que abans de la lesió va explotar, precisament a Montilivi. Però és el Las Palmas qui se l'ha acabat enduent. Benja serà presentat aquest migdia –a primera hora del matí hi ha programada la revisió mèdica– per un club que la l'havia volgut fa dos cursos, quan era a Girona.

El davanter, per qui s'havia tornat a interessar el Girona, fa un any que no juga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)